Meny

Omvårdnadspersonal till hemvården

Diakonistiftelsen är en ekonomisk och juridisk självständig stiftelse inom Svenska kyrkan. Vi är ca 90 anställda som bland annat arbetar med vård och omsorg, hotell, kök och kafé samt administration och fastigheter.

Vi finns centralt i Uppsala. Vår hemvård är en liten enhet där de flesta som får våra insatser bor i ett av Diakonisstiftelsen Samariterhemmets egna hus. En del av våra kunder bor på cykelavstånd. Under dagtid finns tillgång till sjuksköterska.

Om tjänsterna

Vi söker två undersköterskor till vår hemvård. Tjänsterna är på 75 % och tillsvidare. Vi önskar tillträde snarast eller efter överenskommelse. Arbetstiderna, liksom arbetspassens längd varierar. Arbetet innebär dag- och kvällspass såväl vardagar som helger

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter t ex personlig omvårdnad, aktivering, social omsorg, städning och service utifrån den enskildes behov. Tillsammans med övriga i teamet bidrar du till att den äldre får livskvalitet och ett värdigt liv utifrån de egna förutsättningarna. Anhöriga är en viktig del i arbetet och vi vill att du bidrar till goda anhörigkontakter.

Kompetens

Undersköterskeutbildning är ett krav och erfarenhet av hemsjukvård är meriterande. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och kunna ta dig fram via cykel.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med äldre personer, vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.

Upplysningar

UllaCarin Jansson samordnare, 018-56 40 39 ullacarin.jansson@samariterhemmet.se 

och 

Kerstin Murray, Verksamhetschef för Vård och omsorg 018-56 40 59 kerstin.murray@samariterhemmet.se

Ansökan

Urval sker löpande så ansök omgående om du är intresserad eller senast den 30 april 2019.Välkommen med din ansökan genom ett personligt brev och CV till

marie.nordwall@samariterhemmet.se