Meny

Receptionist till hotell Duvan

Diakonistiftelsen Samariterhemmet är en ekonomisk och juridisk självständig stiftelse inom Svenska kyrkan. Vi är ca 90 anställda som arbetar med vård och omsorg, hotell, kök och kafé samt fastigheter och administration mm.

 

Vårt hotell har 30 rum. Ansvarig för hotellet är hotell- och konferenschefen. På hotellet arbetar ytterligare en receptionist, en lokalvårdare och en frukostvärdinna. Hotellet ligger mycket centralt i Uppsala, nära Resecentrum.

 

Vi arbetar för närvarande med att utveckla verksamheten.

Om tjänsten

Vi söker nu en receptionist på heltid med tillträde efter överenskommelse. Arbetstid är måndag till fredag. Helgarbete kan förekomma vid gruppbokningar.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår vanligt receptionsarbete såsom, lägga ut lediga rum i olika bokningssystem, ta emot bokningar, checka in och ut gäster, rekvirera pengar från olika bokningssystem, fakturera vissa kunder och ta fram statistik. Du ska också vara behjälplig med städning och frukostservering.

En mycket viktig uppgift är att se till gästerna trivs och får utmärkt service.

Kompetens

Erfarenhet av receptionsarbete på hotell är ett krav. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana. Viktigt är att du är bra på bemötande, ger god service, tar ansvar och tycker om att göra fint. Vi vill också att du ska vara positiv till att utveckla och förbättra verksamheten.

 

Meriterande är utbildning inom företagsekonomi, handel och administration.

Upplysningar

HR-ansvarig Marie Nordwall 072-451 76 42 marie.nordwall@samariterhemmet.se

Direktor Erik Eckerdal 072-222 48 69 erik.eckerdal@samariterhemmet.se

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan med ett personligt brev och CV senast den 24 april 2019 till

marie.nordwall@samariterhemmet.se