Meny

Verksamhetschef Vård och omsorg

Diakonistiftelsen Samariterhemmet är en ekonomisk och juridisk självständig stiftelse inom Svenska kyrkan. Vi är ca 90 anställda som arbetar med vård och omsorg, hotell, kök och kafé, fastigheter, utbildning och annan diakonal verksamhet.

Om tjänsten

Vår verksamhetschef går i pension och vi söker nu hennes efterträdare. Inom verksamhetschefens ansvarsområde finns Ebbagården som är ett äldreboende för personer med demenssjukdom, en hemtjänstverksamhet med hemsjukvård, en LSS-verksamhet för personer mellan 18 – 67 år med minnesproblematik och ett Äldrecenter för äldre som önskar fler sociala kontakter. Det finns även ett trygghetsboende med 50 lägenheter knutna till Ebbagården.

 

Inom verksamheten Vård och omsorg arbetar ca 60 personer, de flesta på Ebbagården. Demensverksamheten är Silviacertifierad.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid, måndag–fredag. Vi önskar tillträde efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Din arbetsuppgift är att leda verksamheten inom Vård och omsorg. Det innebär personalansvar,

budget- och resultatansvar, arbetsmiljöansvar och medicinskt ansvar, (som kan delegeras). Vi vill också att du arbetar aktivt med att utveckla befintliga verksamheter och för att starta nya. Kvalitetsarbetet är också viktigt.

 

Inledningsvis ska du tillsammans med övrig ledning se över den befintliga organisationen inom Vård och omsorg vad gäller ledningsstruktur m.m. med syfte att effektivisera den.

 

Du kommer att ingå i ledningsgruppen och blir direkt underställd direktor.

Kompetens

Du ska vara legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut eller ha en social utbildning på minst 180 hp. Även annan relevant högskoleutbildning kan vara aktuell. Vi kräver minst två års erfarenhet av vård och omsorgsarbete och minst två års erfarenhet av arbetsledning inom vård och omsorg. Du ska också ha goda kunskaper i svenska.

Upplysningar

Direktor Erik Eckerdal 072-222 48 69 erik.eckerdal@samariterhemmet.se

Verksamhetschef Vård och omsorg Kerstin Murray 018-56 40 59 kerstin.murray@samariterhemmet.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom ett personligt brev och CV senast den 5 maj 2019 till

marie.nordwall@samariterhemmet.se