Meny

Lediga Tjänster

Hotell- och restaurangchef

Diakonistiftelsen Samariterhemmet är en ekonomisk och juridisk självständig stiftelse inom Svenska kyrkan. Vi är ca 90 anställda som arbetar med vård och omsorg, hotell, kök och kafé samt fastigheter och administration mm.

Om tjänsten

Vi söker nu en Hotell och restaurangchef med ansvar för hotell Duvan, Samariterhemmets kök och lunchcafé, Katedralkaféet samt vår catering- och konferensverksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi genomför för närvarande en organisationsförändring med syfte att effektivisera verksamheten. Det innebär att vi investerar i ny inredning och ny utrustning. Vi förändrar organisation, tydliggör roller och uppdrag. Du blir en viktig person i det fortsatta arbetet med detta.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för arbetsmiljö, personal, verksamhet och resultat. I kök och Katedralkafé finns det en föreståndare som arbetsledare. När det gäller Lunchcafé och hotell blir du närmaste arbetsledare, utan mellannivå. Totalt får du ca 15 underställda, varav ca 8 direkt underställda. Du ska också arbeta praktiskt i själva hotellverksamheten och i övrigt vara beredd att rycka in där det krävs.

 

Du kommer att ingå i ledningsgruppen och blir direkt underställd direktor.

Kompetens

Erfarenhet av hotell och restaurangverksamhet är ett krav. Önskvärt är ekonomiutbildning, gärna med inriktning mot hotell och restaurang. Erfarenhet av arbetsmiljöansvar, personalansvar, verksamhetsansvar och resultatansvar från hotell- och restaurangbranschen är meriterande. Du ska också ha goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana.

Viktiga personliga egenskaper är att du är kommunikativ, utvecklingsinriktad, resultatinriktad och flexibel.

Upplysningar

Direktor Erik Eckerdal 072-222 48 69 erik.eckerdal@samariterhemmet.se

HR-ansvarig Marie Nordwall 072-451 76 42 marie.nordwall@samariterhemmet.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom ett personligt brev och CV senast den 5 mars 2019 till

marie.nordwall@samariterhemmet.se