Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dragarbrunnsgatan 70
753 20 Uppsala, Sverige
Facebook Instagram Linked In
Samariterhemmet logo

Lediga tjänster

Vill du bli vår nya medarbetare?

Tveka inte att skicka din ansökan och CV till någon av våra lediga tjänster nedan!

Omvårdnadspersonal till hemvården

Samariterhemmet befinner sig generellt i en expansionsfas och det gäller även vår Hemvård som vi vill ska växa och bli större.

Vi söker just nu omvårdnadspersonal för timanställning, med möjlighet till mer permanent anställning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Arbetstiderna, liksom arbetspassens längd varierar. Arbetet innebär dag- och kvällspass såväl vardagar som helger.

Mer information och ansökan här


Fastighetsskötare

Vår fastighetsavdelning behöver förstärkning. Vi söker nu ytterligare en självgående fastighetsskötare och vaktmästare. Du kommer att ha en roll med ett varierat innehåll med många kontaktytor både intern och externt, men där huvuduppgiften är att se till att våra fastigheter sköts och fungerar. I tjänsten ingår även att hjälpa våra verksamheter och bostadshyresgäster med diverse praktiska uppgifter.

Ansökan senast den 15 augusti.

Mer information och ansökan härFysioterapeut/Sjukgymnast

Vi vill förstärka vårt rehab-team och söker därför en fysioterapeut/sjukgymnast på 20 – 30% från den 1 september 2021 och tillsvidare. Den här deltiden passar dig som redan har en deltid och vill jobba mer, har egen verksamhet och vill komplettera med en deltid eller dig som av någon anledning bara vill jobba 20%. Vi hoppas att du finns!

Mer information och ansökan här

Stöd oss

Samariterhemmet är en idéburen fristående stiftelse utan vinstutdelning, med uppgift att utöva diakoni såväl i egen regi, som i samarbete andra aktörer inom Svenska kyrkan, andra organisationer och myndigheter.

Vi arbetar för och med människor med kroppsliga, själsliga, andliga och sociala behov, särskilt med människor i utsatta situationer.

Vill du vara med och hjälpa till? Det kan du göra på olika sätt.

Bo centralt på hotell Duvan

Ett mysigt och familjärt boende mitt i centrala Uppsala. Nära till de mesta.

Högmässa hela sommaren

Välkommen till Samariterhemmets kyrka varje söndag kl 10.