Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Samariterhemmet logo

Lediga tjänster

Vill du bli vår nya medarbetare?

Just nu söker vi en Chef till kommunikation, marknad och insamling. Vi söker även sommarvikarier till Vård och omsorg.
Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss.

Verksamhetschef till Hemvården, vi söker dig som vill hjälpa oss att expandera vår verksamhet.

Vi avser att expandera våra verksamheter och det gäller även vår Hemvård. För närvarande är vår Hemvård en liten enhet bestående av ca 15 anställda och ett 40-tal kunder. Idag bor de flesta av våra kunder i Samariterhemmets egna hus, centralt i Uppsala. Under dagtid finns tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Hemvården ingår organisatoriskt i verksamheten Vård och Omsorg tillsammans med Ebbagården som är ett demensboende, Utsikten som är en LSS-verksamhet samt Kungsängstorg 4 som är ett seniorboende.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid, måndag – fredag. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Arbetsuppgifter
Din arbetsuppgift blir att leda verksamheten inom Hemvården. Det innebär personalansvar, budget- och resultatansvar samt arbetsmiljöansvar. Vi vill också att du arbetar aktivt för att utveckla och expandera verksamheten. Du ingår i ledningsgruppen inom Vård och omsorg.  

Kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom vård och omsorg/socialt arbete eller har motsvarande kompetens. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat inom hemtjänst eller hemsjukvård och minst två års erfarenhet av arbetsledning. Goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt är ett krav.

Eftersom verksamheten behöver digitaliseras så behöver du ha både intresse och kompetens inom IT – området.

Intresse och engagemang för äldre är en förutsättning.

Upplysningar

Marie Simas Nordberg, verksamhetschef för Vård och Omsorg 073-027 57 87
marie.simas@samariterhemmet.se eller HR-ansvarig Marie Nordwall 072-4517642 marie.nordwall@samariterhemmet.se

Mer information hittar du här

Sista ansökningsdag är 1 Juni 2022

Chef. Kommunikation, marknad och insamling, Samariterhemmet Diakoni

Vi avser att expandera och du erbjuds en unik chans att få bygga upp, driva och utveckla vår nya stabsfunktion kommunikation, marknad och insamling. Du kommer att leda och utveckla stabsfunktionen både strategiskt och operativt, ge stöd till ledning och områdeschefer i att utveckla marknadsföring och kommunikation internt och externt. I uppdraget ingår att stärka varumärket, ansvara för kampanjer, press och krishantering tillsammans med övrig ledning, vidare att ansvara för digitala medier och de sociala kanaler som finns. Ansvar för att bygga upp vårt CRM arbete och insamlingsfunktion.

Är du en skicklig kommunikatör med marknads-och/eller har insamlingskompetens och kan växla mellan en strategisk blick och operativ hand? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Anställningen är på heltid.
Sista ansökningsdag är 18 Maj

Mer information om tjänsten hittar du här

Välkommen att ansöka!

Samariterhemmet diakoni söker 2 omvårdnadspersonal som sommarvikarier till Hemvården.

Om tjänsterna
Vi söker just nu omvårdnadspersonal för sommarvikariat. Tillträde i form av inskolning snarast och med schema på 75 % från v 26 – v 32. Arbetstiderna, liksom arbetspassens längd varierar. Arbetet innebär dag- och kvällspass såväl vardagar som helger.


Arbetsuppgifter Personlig omvårdnad, aktivering, social omsorg, städning och service utifrån den enskildes behov. Tillsammans med övriga i teamet bidrar du till att den äldre får livskvalitet och ett värdigt liv utifrån de egna förutsättningarna. Anhöriga är en viktig del i arbetet och vi vill att du bidrar till goda anhörigkontakter

Sista ansökningsdag 20 Maj 2022

Mer information hittar du här

Stöd oss

Samariterhemmet är en idéburen fristående stiftelse utan vinstutdelning, med uppgift att utöva diakoni såväl i egen regi, som i samarbete andra aktörer inom Svenska kyrkan, andra organisationer och myndigheter.

Vi arbetar för och med människor med kroppsliga, själsliga, andliga och sociala behov, särskilt med människor i utsatta situationer.

Vill du vara med och hjälpa till? Det kan du göra på olika sätt. Läs mer här.

Veckans meny

Lunch varje vardag kl 11–14.

» Läs mer här

Bo centralt på hotell Duvan

Ett mysigt och familjärt boende mitt i centrala Uppsala. Nära till de mesta.

» Läs mer här