Samariterhemmet logo

Lediga tjänster

Om Samariterhemmet

Samariterhemmet Diakoni befinner sig generellt i en expansionsfas och det gäller även vår Hemvård som vi vill ska växa och bli större. För närvarande är vår Hemvård en liten enhet bestående av ca 15 anställda och ett 40-tal kunder. Idag bor de flesta av våra kunder i Samariterhemmets egna hus, centralt i Uppsala. Under dagtid finns tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Omvårdnadspersonal till Samariterhemmets Hemvård (Timvikarie)

Vi söker just nu omvårdnadspersonal för timanställning, med möjlighet till permanent anställning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Arbetstiderna, liksom arbetspassens längd varierar.
Arbetet innebär dag- och kvällspass såväl vardagar som helger.

Grupp människor som sitter vi ett bord och pratar

Samordnare Hemvården

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av självständigt arbete inom hemtjänsten. Det är önskvärt att du har arbetat själv inom hemtjänsten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Stöd oss

Samariterhemmet är en idéburen fristående stiftelse utan vinstutdelning, med uppgift att utöva diakoni såväl i egen regi, som i samarbete andra aktörer inom Svenska kyrkan, andra organisationer och myndigheter.

Vi arbetar för och med människor med kroppsliga, själsliga, andliga och sociala behov, särskilt med människor i utsatta situationer.

Vill du vara med och hjälpa till? Det kan du göra på olika sätt. Läs mer här.

Bo centralt på hotell Duvan

Ett mysigt och familjärt boende mitt i centrala Uppsala. Nära till de mesta.

» Läs mer här