Samariterhemmet logo

Ebbamottagningen KAST

man sitter framför datorn

Ebbamottagningen KAST vänder sig till dig som köper sexuella tjänster eller har annan typ av tvångsmässigt sexuellt beteende, tex att du porrsurfar mer än du vill eller upplever att du har ett sexmissbruk.

Hos oss kan du få stöd och hjälp att minska eller sluta med destruktivt sexuellt beteende, genom tex råd – stödsamtal eller terapeutiska samtal med legitimerad psykoterapeut.

Om du är vän eller anhörig till någon som köper sex eller har annan typ av tvångsmässigt sexuellt beteende så är du också välkommen att kontakta oss.

Du kan vara anonym när du kontaktar vår mottagning och om du kommer du för råd- och stödsamtal. Vill du träffa en psykoterapeut så måste du uppge namn och personnummer eftersom de enligt lag måste föra journal.  Vi har tystnadsplikt och du är välkommen till oss oavsett kön och könsidentitet. Kontakten med oss är kostnadsfri.

Kontaktuppgifter:

ebbamottagningenKAST@samariterhemmet.se

Telefon: 076-139 84 06

Telefontid: vardagar 9-12 och 13-16

Vi svarar i telefonen om vi inte sitter i stödsamtal.

Om du inte får svar så går det bra att skicka ett sms, ett mail eller att lämna ett meddelande, så ringer vi upp dig.

Disa Steffner
Verksamhetschef
076-106 02 27
disa.steffner@samariterhemmet.se

ARKIV

Disa i UNT 11 augusti 2023. Länk till artikeln här

Stöd oss

Samariterhemmet är en idéburen fristående stiftelse utan vinstutdelning, med uppgift att utöva diakoni såväl i egen regi, som i samarbete andra aktörer inom Svenska kyrkan, andra organisationer och myndigheter.

Vi arbetar för och med människor med kroppsliga, själsliga, andliga och sociala behov, särskilt med människor i utsatta situationer.

Vill du vara med och hjälpa till? Det kan du göra på olika sätt. Läs mer här.

Bo centralt på hotell Duvan

Ett mysigt och familjärt boende mitt i centrala Uppsala. Nära till de mesta.

» Läs mer här