Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dragarbrunnsgatan 70
753 20 Uppsala, Sverige
Facebook Instagram Linked In
Samariterhemmet logo

Restaurang Otto

Restaurang Otto – Inte bara goda luncher

Restaurang Otto

Vår egen Restaurang Otto, ligger i Samariterhemmets entréplan, ingång på innergården vid stora huvudentrén, endast 5 min från Resecentrum.

Vi serverar vällagad lunchmat helgfria vardagar mellan kl. 11.00 – 14. 00, ny lunchmeny varje vecka. I dagens lunch ingår salladsbuffé, smör, hembakt bröd, måltidsdryck och kaffe för 98 kr.

Utöver luncher finns även enklare rätter i sortimentet.  All mat och alla bakverk lagas och bakas från grunden i vårt eget kök och våra råvaror väljs ut med omsorg. Vi använder endast svenskt kött och MSC-märkt fisk. Vi gillar ekologiskt och kravmärkt.

Utöver att vi serverar goda luncher erbjuder vi också cateringtjänster och vi kan även servera förbeställd konferenslunch för större sällskap. Vi har flera lokaler (chambre séparée) och kan ta emot upp till 70 personer i en vacker våning beläget i Diakonistiftelsen Samariterhemmet med en underbar trädgård i hjärtat av Uppsala. Vi har även rum för mindre sällskap upp till 12 personer, läs mer här.

För aktuella erbjudanden vänligen kontakta oss på mail: otto@samariterhemmet.se

Öppettider 

Måndag – torsdag kl. 8.30 – 15.00
Fredag 08.30 -14.30
Lunch serveras mellan 11.00 – 14.00

Kontakt:

otto@samariterhemmet.se
018 56 40 91

Adress:

Dragarbrunnsgatan 70
753 20 Uppsala

Ladda upp med våra goda matlådor

Dagens matlåda att ta med: 88 kr

Kyld matlåda att ta med: 78 kr

Vill du förbeställa din matlåda och själv komma och hämta?

Välkommen att förbeställa matlåda för upphämtning, välj mellan dagens två lunchrätter. Hämtas mellan klockan 11.00-14.00.

Om du skickar ett mejl behöver vi information om vad du heter, vad du vill äta och vilken tid du vill hämta lådan. Maila din beställning senast kl. 10:00 på: otto@samariterhemmet.se

Bor du på vårt Hotell Duvan & Konferens kan du beställa matlåda från receptionen och du får den levererad till hotellet.

Catering – Vi fixar maten

Restaurang Otto

Använd våra cateringtjänster. Vi kan skräddarsy små som stora event, luncher, middagar, dop, bröllop och minnesstunder. Vi har allt från kyrka till boende på vårt hotell. Eller så kommer vi ut till er!

Vi kan också erbjuda er mat, dryck och service om ni har en egen lokal.

För mer information och order:

E-post: otto@samariterhemmet.se

Telefon: 018-56 40 91

Välkommen att beställa!

Stöd oss

Samariterhemmet är en idéburen fristående stiftelse utan vinstutdelning, med uppgift att utöva diakoni såväl i egen regi, som i samarbete andra aktörer inom Svenska kyrkan, andra organisationer och myndigheter.

Vi arbetar för och med människor med kroppsliga, själsliga, andliga och sociala behov, särskilt med människor i utsatta situationer.

Vill du vara med och hjälpa till? Det kan du göra på olika sätt.

Högmässa hela sommaren

Välkommen till Samariterhemmets kyrka varje söndag kl 10.

Bo centralt på hotell Duvan

Ett mysigt och familjärt boende mitt i centrala Uppsala. Nära till de mesta.