Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Samariterhemmet logo

Restaurang Otto

Restaurang Otto – Mer än goda luncher

Vår egen Restaurang Otto, ligger i Samariterhemmets entréplan, ingång på innergården vid stora huvudentrén, endast 5 min från Resecentrum.

Vi serverar vällagad lunchmat helgfria vardagar mellan
kl. 11.00 – 14. 00. Ny lunchmeny varje vecka. I dagens lunch ingår salladsbuffé, smör, hembakt bröd, måltidsdryck och kaffe för
108 kr.

Utöver luncher finns även enklare rätter i sortimentet.  All mat och alla bakverk lagas och bakas från grunden i vårt eget kök och våra råvaror väljs ut med omsorg. Vi använder endast svenskt kött och MSC-märkt fisk. Vi gillar ekologiskt och kravmärkt.

Utöver att vi serverar goda luncher erbjuder vi också cateringtjänster och vi kan även servera förbeställd konferenslunch för större sällskap. Vi har flera lokaler (chambre séparée) och kan ta emot upp till 70 personer i en vacker våning beläget i Diakonistiftelsen Samariterhemmet med en underbar trädgård i hjärtat av Uppsala. Vi har även rum för mindre sällskap upp till 12 personer, läs mer här.

För aktuella erbjudanden vänligen kontakta oss på mail: otto@samariterhemmet.se

Kontakt:

otto@samariterhemmet.se
018 56 40 91

Adress: Dragarbrunnsgatan 70.

Öppettider 

Måndag – torsdag
kl. 8.30 – 15.00
Fredag 08.30 -14.30
(med reservation för ändring se duvanhotell.se)
Lunch serveras mellan
11.00 – 14.00


Ladda upp med våra goda matlådor

Dagens matlåda: 98 kr
Kyld matlåda: 78 kr

Alltid två rätter att välja mellan.

Du kan köpa din matlåda direkt i restaurangen eller förbeställa. Vid förbeställning skickar du ett mail till otto@samariterhemmet.se innan kl. 10 samma dag. Då behöver vi namn, antal och vilken rätt du önskar. Du är välkommen att hämta din beställning mellan 11.00-14.00 i vår restaurang.

Bor du på Duvan Hotell & Konferens kan du beställa matlåda via hotellreceptionen och få den levererad direkt till hotellet.

Catering – Vi fixar maten

Restaurang Otto

Använd våra cateringtjänster. Vi kan skräddarsy små som stora event, luncher, middagar, dop, bröllop och minnesstunder. Vi har allt från kyrka till boende på vårt hotell. Eller så kommer vi ut till er!

Vi kan också erbjuda er mat, dryck och service om ni har en egen lokal.

För mer information och order:

E-post: bokning@duvanhotell.se

Telefon: 018-56 40 91

Välkommen att beställa!

Social hållbarhet

När du äter hos oss eller använder någon av våra tjänster bidrar du till vårt arbete för social hållbarhet. Vi har har ett stort socialt engagemang och samarbete med bl.a. Stadsmissionen.

Samariterhemmet är en idéburen fristående stiftelse utan vinstutdelning, med uppgift att utöva diakoni såväl i egen regi, som i samarbete andra aktörer inom Svenska kyrkan, andra organisationer och myndigheter.

Vi arbetar för och med människor med kroppsliga, själsliga, andliga och sociala behov, särskilt med människor i utsatta situationer.

Veckans meny

Lunch varje vardag kl 11–14.

» Läs mer här

Bo centralt på hotell Duvan

Ett mysigt och familjärt boende mitt i centrala Uppsala. Nära till de mesta.

» Läs mer här