Hotell och konferens

 

 

Vår verksamhet Hotell och Konferens består av hotell Duvan, kök och lunchcafé i Samariterhemmets sjukhus och Katedralkaféet som ligger intill Uppsala domkyrka.

Hotell Duvan är ett patienthotell, som används som patienthotell för personer som ska på behandling på Akademiska sjukhuset och deras anhöriga. Men vi välkomnar även alla andra gäster som önskar bo på hotell under sitt besök i Uppsala. Hotellet ligger mycket centralt i Uppsala, alldeles intill Resecentrum.

Lunchcaféet i Samariterhemmets sjukhus, serverar god hemlagad lunch alla vardagar. Förutom dagens rätt, finns smårätter i form av sallader och pajer. Det finns även kaffe och hembakat fikabröd. Köket tar även emot beställningar för t ex minnesstunder.

Katedralkaféet serverar goda smårätter såsom pajer, soppor och sallader samt kaffe med hembakat. En del tillagas på plats och en del kommer från vårt kök i Samariterhemmets sjukhus. Katedralkaféet tar emot beställningar för minnesstunder, uppvaktningar mm. Lokal finns med anknytning till kaféet.

Du kan läsa mer via länkarna till vänster. Där hittar du t ex priser och menyer.