Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Samariterhemmet logo

Hotell och konferens

Duvan hotell

Ett bra val om du vill bo mitt i centrala Uppsala, men ändå avskilt. Vi är ett familjärt och prisvärt litet hotell med 32 nyrenoverade rum fördelade på, enkelrum, dubbelrum (twinbäddar), familjerum och en Juniorsvit. Alla våra luftiga rum är välutrustade och har privat badrum & dusch. Gratis Wi-Fi i hela hotellet inklusive i alla rum. Läs mer och boka här.

Konferens

I anslutning till hotellet har vi en nyrenoverad konferensanläggning som passar utmärkt för mindre konferenser och möten.

Restaurang Otto

Här serveras luncher och fika dagtid mellan 8.30 – 15. Restaurang Otto levererar all förtäring till konferenser och möten samt cateringtjänster. Allt lagat och bakat från grunden i vårt eget kök.

Är man i behov av lokaler för dop, födelsedagar, bröllop och minnesstunder så har vi både kyrka och olika typer av lokaler som passar både för det större och det mindre sällskapet.

Social hållbarhet

När du bor hos oss eller använder någon av våra tjänster bidrar du till vårt arbete för social hållbarhet. Vi har har ett stort socialt engagemang och samarbete med bl.a. Stadsmissionen.

Samariterhemmet är en idéburen fristående stiftelse utan vinstutdelning, med uppgift att utöva diakoni såväl i egen regi, som i samarbete andra aktörer inom Svenska kyrkan, andra organisationer och myndigheter.

Vi arbetar för och med människor med kroppsliga, själsliga, andliga och sociala behov, särskilt med människor i utsatta situationer.

 

Bo centralt på hotell Duvan

Ett mysigt och familjärt boende mitt i centrala Uppsala. Nära till de mesta.

» Läs mer här

Veckans meny

Lunch varje vardag kl 11–14.

» Läs mer här