Dragarbrunnsgatan 70
753 20 Uppsala, Sverige

Org.nr 817600-0803
018-56 40 00
info@samariterhemmet.se

PG 8766-8
BG 230-0366
Samariterhemmet logo

Konferens

Konferens och boende
på Duvan Hotell & konferens

I centrala Uppsala, med 5 minuters promenadavstånd till Resecentrum och endast 20 minuter till Arlanda finns Samariterhemmets helt nyrenoverade konferens- och möteslokaler. Vi erbjuder en unik miljö för konferenser och möten, och samtidigt en rogivande mötesplats, skapad för eftertanke och kreativitet. Bor gör du bekvämt på våningen över i något av hotellets 32 rymliga rum, alla med egen arbetsplats och gratis Wifi.

Våra ljusa fräscha lokaler passar bäst för mindre konferenser och möten upp till 30 personer. Alla konferenslokaler är utrustade med modern teknik. De passar både för möten, konferens, fest och utställning.

Välkommen att boka era konferenser hos oss och varför inte komma överens om ett längre samarbetsavtal med era alldeles särskilda önskemål. 

Mat och dryck en viktig del av mötet

Alla vet vi hur viktiga pauserna är med fika och mat som förgyller våra smaklökar. Allt vi serverar är lagat från grunden i vårt eget kök – Ottoköket. Hemlagat och hembakat med stort hjärta och engagemang är vårt signum.

Lunchen präglas av husmanskost och håller sig nära det traditionella. Middagarna är av en lite finare karaktär. För den som önskar lite vickning på kvällskvisten ordnar vi även de. Oavsett måltid så vill vi att den ska förgylla.

För finare middagar kan vi även erbjuda en större festlokal i historisk Uppsalamiljö.

För priser, mer information och bokning kontakta oss.

E-post: bokning@duvanhotell.se
Telefon: 018-56 40 35

Receptionens öppettider: helgfria vardagar 07.00 – 17.00 (med reservation för ändring se duvanhotell.se)

Hotell Duvan & Konferens
Dragarbrunnsgatan 69
753 20 Uppsala

Social hållbarhet

När du bor hos oss eller använder någon av våra tjänster bidrar du till vårt arbete för social hållbarhet. Vi har har ett stort socialt engagemang och samarbete med bl.a. Stadsmissionen.

Samariterhemmet är en idéburen fristående stiftelse utan vinstutdelning, med uppgift att utöva diakoni såväl i egen regi, som i samarbete andra aktörer inom Svenska kyrkan, andra organisationer och myndigheter.

Vi arbetar för och med människor med kroppsliga, själsliga, andliga och sociala behov, särskilt med människor i utsatta situationer.

Bo centralt på hotell Duvan

Ett mysigt och familjärt boende mitt i centrala Uppsala. Nära till de mesta.

» Läs mer här