Dragarbrunnsgatan 70
753 20 Uppsala, Sverige

Org.nr 817600-0803
018-56 40 00
info@samariterhemmet.se

PG 8766-8
BG 230-0366
Samariterhemmet logo

Minnesstunder

Personligt och gott

Allt på samma ställe
– Hos oss kan du boka både kyrka och festsal.

När man bjuder sina vänner, sina nära och kära hem till sig så blir det personligt per automatik. Ibland vill och behöver vi av olika skäl bjuda “hem till sig” någon annanstans. Då vill man fortfarande ha det personligt. Vi har både kyrka och festsal och mindre rum för den som önskar den mer intima familjära bjudningen. Om du har en egen lokal kan vi självklart leverera maten dit.

Vi skräddarsyr små och stora event. Vi vill göra din födelsedag, din disputationsfest, dopet, minnesstunden eller ditt bröllop precis som du önskar – enkelt eller högtidligt, sittning eller mingel, stort eller familjärt, till och med inne eller ute när årstiden och vädret tillåter.

Behöver någon av era gäster övernattning ligger Hotell Duvan & Konferens, vårt nyrenoverade hotell, runt knuten. Vi hjälper er gärna med att göra er rumsbokning.

För mer information och beställning:

E-post: duvan@samariterhemmet.se
Telefon: 018-56 40 35

Läs mer om våra menyer.

Social hållbarhet

När du äter hos oss eller använder någon av våra tjänster bidrar du till vårt arbete för social hållbarhet. Vi har har ett stort socialt engagemang och samarbete med bl.a. Stadsmissionen.

Samariterhemmet är en idéburen fristående stiftelse utan vinstutdelning, med uppgift att utöva diakoni såväl i egen regi, som i samarbete andra aktörer inom Svenska kyrkan, andra organisationer och myndigheter.

Vi arbetar för och med människor med kroppsliga, själsliga, andliga och sociala behov, särskilt med människor i utsatta situationer.